Počitniški program v Hiši Sadeži družbe Črnomelj v polnem zagonu

26.7.2014 | 09:40

Počitniški program v Hiši Sadeži družbe Črnomelj v polnem zagonu

Med poletnimi počitnicami v Hiši Sadeži družbe Črnomelj s šolarji na Počitniškem programu kreativno preživljamo prosti čas. Ustvarjamo, rišemo, se igramo različne družabne igre, beremo in si vsak dan izmislimo kaj novega. Vabimo vas, da se nam pridružite!

Počitniški program poteka vsak

ponedeljek, torek in sredo od 9.00 do 12.00 ter

četrtek in petek od 13.00 do 16.00.

Poleg počitniškega programa v Hiši Sadeži družbe Črnomelj vas vabimo v Hišne kotičke - računalniški, šiviljski, bralni, družabni in se veselimo novih idej!

Hiša Sadeži družbe Črnomelj

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (1)

28.7.2014Oceni vika lozar 

Mislim, da kljub veliki volji, ta "hiša sadeži družbe" po mojem ni zaživela, saj se dejavnosti na primer z DPM ali ZIK-om podvajajo. Vsekakor bi bilo dobro, da bi bile objavljene tudi fotografije otrok, ki ustvarjajo. Pa to so samo otroci, kje so pa druge generacije? Če delam z zapisanim krivico, se opravičujem. Mogoče bi bilo dobro, da bi se ta "hiša" predstavljala ob sobotah na tržnici ali kje kjer je večji pretok ljudi. Če to že dela, se tudi opravičujem za napako. Zalo me moti, ker dostikrat organizira n. pr. kdo akcije za animacijo romskih otrok, pa potem ni to - to! Priznati si moramo, da kaka stvar tudi ne uspe.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava