Scorpion Gym in Mirko družbeno odgovorno

25.4.2014 | 09:30

Scorpion Gym in Mirko družbeno odgovorno

Samo še danes se z nakupom vstopnice pri Mirku pridružite humanitarnem projektu PodariMalico. Z vsakim nakupom boste donirali dva evra za dober namen, podarili boste malico otrokom v osnovni šoli. Mirko se je skupaj z SCORPION GYMOM odločil pristopiti k humanitarnem projektu.

PodariMalico je projekt, ki omogoča malico in kosilo otrokom, ki si ju ne morejo privoščiti. Namenjen je učencem in dijakom, ki živijo v težkih materialnih razmerah. Dosedaj je k projektu pristopilo več kot 150 osnovnih in srednjih šol po vsej Sloveniji. Sredstva za pomoč otrokom lahko donira vsak, preko spletne strani: www.podarimalico.si. Od septemra 2013 se je zbralo več kot 30.000 evrov donacij, z katerimi se je omogočilo več kot 12.000 malic in kosil otrokom, ki si jih ne morejo privoščiti. To nam govori, da kljub krizi nismo izgubili občutka za soljudi in smo pripravljeni pomagati. Organizator projekta PodariMalico je Humanitarna Ustanova Danu filantropija.

Projektu PodariMalico se je pridružil tudi radijski voditelj, reper in vrhunski športnik Mirko Vorkapić, ki je v svoji glasbeni karieri že mnogokrat z znanimi Slovenskimi izvajalci podaril izkupiček vstopnic v dober namen.

Vabimo vse športne navdušence, da danes, 25. aprila, napolnite Halo Tivoli in navijate za slovenske športnike na mednarodnem borilnem speltaklu FFC 12 - Final Fight Chelinger. Barve Slovenije bodo zastopali: Mirko Vorkapić, Rok Štrucl, Samo Petje, Denis Chorchyp, Bor "Playbor" Bratovž, Miran Fabjan in Primož Vrbinc.

Info: www.scorpion-gym.si

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava