Dobrodelna prireditev za Sklad Vrtca Mavrica, ŠD OŠ Trebnje

24.4.2014 | 17:00

V četrtek, 24. 4. 2014, ob 17. uri v športni dvorani OŠ Trebnje.

Nastopili bodo otroci Vrtca Mavrica Trebnje, Zborček Mavrica in Zborček Rožice. Gosta prireditve bosta Roman Šavrič in Mojca Derčar.

Vstopnice za odrasle po 4 € in za otroke po 2 € bodo v prodaji po enotah vrtca, v papirnici Pingo in eno uro pred prireditvijo.

Sklad Vrtca Mavrica Trebnje bo 24. aprila 2014 izvedel svojo 8. dobrodelno prireditev

Tudi letos se bomo potrudili, da skupnimi močmi in z dobrodelnostjo doprinesemo nov kamenček v mozaiku predšolske vzgoje v Vrtcu Mavrica Trebnje. Sedaj že lahko govorimo o močni tradiciji, saj bo Sklad naslednje leto beležil desetletnico obstoja - Sklad Vrtca Mavrica Trebnje se je ustanovil oktobra 2005. V letih delovanja pa se Sklad lahko pohvali z mnogimi pridobitvami, s katerimi smo izboljšali pogoje bivanja naših otrok v Vrtcu Trebnje. Razmere, v katerih se nahajamo, od nas zahtevajo, da se poleg tehničnih pridobitev, pomagal in igral vse bolj posvečamo tudi reševanju socialne problematike v smislu zagotavljanju sredstev za udeležbo otrok na letovanju in plavalnem tečaju.

Od ustanovitve pa do danes nam je preko Sklada uspelo zbrati preko 30.000 EUR, kar je za Sklad, ki deluje na področju predšolske vzgoje, izredno lepa in spoštovanja vredna številka.

Tudi letos bo osrednja pozornost Sklada namenjena vsakoletni dobrodelni prireditvi, ki jo bomo tudi z vašo pomočjo izvedli letos že 8. zapored. Prireditev bo potekla 24. aprila 2014, ob 17.00 uri, v Športni dvorani v Trebnjem.

Letošnja dobrodelna prireditev bo posvečena namenskemu zbiranju sredstev za nakup vozička, ki bo služil zlasti tistim najmlajšim, ki v vrtec vstopajo in še ne znajo hoditi. Z nakupom bomo našim kobacajem omogočili, da se lahko odpravijo na sprehod ven iz igralnice, se naužijejo svežega zraka in toplega sonca ter z opazovanjem spremljajo čudovito naravo v vseh letnih časih. Na ta način bo ob skrbnem spremstvu strokovnih delavk omogočena povsem enak program tudi za skupinice kjer vsi otroci še ne hodijo sami.

Vaš finančni prispevek v dobrobit Sklada Vrtca Trebnje lahko posredujete na račun Sklada Vrtca Mavrica Trebnje, ki je odprt pri UJP Novo mesto. Št. TRR: 01330-6030642596, sklic 00-311212 s pripisom: dobrodelna prireditev-nakup vozička.

Še kako dobro se zavedamo, da vsak euro šteje in prav zato upamo in vas ob tej priložnosti prosimo, da nam pomagate. Dedki, babice, očki in mamice, strici in tete, sestrice in bratci, vsi, ki ste ali boste na tak ali drugačen način povezani z vrtcem, vabljeni na dobrodelno prireditev. Morda se komu zdi, da majhni koraki ne štejejo, a če jih je veliko, se lahko opravi dolga pot. Prav zato se v Skladu trudimo, da že danes naredimo nekaj za boljši jutri.