AVDIO: Momento predstavljajo epski singel z Nano Milčinski

21.4.2014 | 08:45

Momento; foto: Rok Carl

Momento; foto: Rok Carl

Skupina Momento predstavlja novo pesem iz prihajajočega albuma, ki bo nasledil prvenec Era. Pesem nosi naslov V Objemu Melodij, z njo pa se vračajo, iz družbeno naravnanih tem, nazaj k ljubezni. Tokrat so Momento presenetili tudi s tem, da so v sodelovanje povabili vse bolj priznano slovensko pevko Nano Milčinski, ki je skupaj z Boštjanom to epsko zgodbo podprla še s svojim prijetnim žametnim glasom.

‘’Zgodba te skladbe je zgodba predanosti, intenzivnosti in upanja, ki je nekako naša rdeča nit pri vseh pesmih s prihajajočega albuma. Ljubezenskih in neljubezenskih. Sodelovanje z Nano Milčinski je bila tista pika na i in dodana vrednost, ki zaokroži zgodbo singla. Z ekipo smo preživeli veliko lepih trenutkov v studiu in upam, da bodo poslušalci to v skladbi začutili’’, je povedal Boštjan, pevec posavske skupine Momento.

Tudi v tej pesmi sta z njimi sodelovala dva stalna glasbena gosta iz Posavja, Miha Koretič in Peter Urek. Slednji je tokrat poskrbel tudi za godalni aranžma, ki so ga odigrali Lucija Grošelj, Eva Koprivšek, Matija Udovič in Kristian Ilić.

info Momento

Zvočni zapisi

Momento feat. Nana Milčinski - V Objemu Melodij

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava