Sara Štirn v finalu pokalnega turnirja

20.4.2014 | 08:00

Sara Štirn v finalu pokalnega turnirja
Sara Štirn v finalu pokalnega turnirja

V soboto, 12.4.2014, je v Mariboru potekal 6. pokalni turnir v modernih tekmovalnih plesih. Tokrat so se pomerili plesalci v disciplinah street showa. Plesni klub Lukec je imel na tekmovanju tri predstavnice. Odlične rezultat je z uvrstitvijo v finale uspel Sari Štirn, ki je v kategoriji street show solo članice na koncu osvojila 6. mesto. Sara je trenutno na 3. mestu lestvice Pokala Slovenije in ima pred zadnjim turnirjem velike možnosti za visoko končno uvrstitev, ki prinaša uvrstitev v reprezentanco in udeležbo na mednarodnih prvenstvih.

Tekmovanja sta se udeležili tudi Eva Krošelj in Alja Kolman, ki sta tekmovali v kategorij street show pari mladinci. Tudi Eva in Alja sta uspešno opravili svoj nastop in osvojili 9. mesto.

Naslednji pokalni turnir bo 26. in 27. aprila v organizaciji PK Lukec. Plesno tekmovanje se bo odvijalo v športni dvorani Ekonomske in trgovske šole Brežice. Na plesnem parketu se bodo zavrteli plesalci iz plesnih klubov celotne Slovenije in sicer v naslednjih disciplinah: BREAK DANCE, HIP HOP, MODERN, ORIENT in STEP. Vljudno vabljeni vsi ljubitelji plesa. Urnik tekmovanja bo objavljen na spletni strani kluba www.lukec.net.

Sebastijan Vodlan

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava