'Degustacija' bančnih storitev in domačih mlečnih izdelkov

19.4.2014 | 08:30

'Degustacija' bančnih storitev in domačih mlečnih izdelkov
'Degustacija' bančnih storitev in domačih mlečnih izdelkov

Tokrat je dogajanje v starem mestnem jedru Brežic popestrila stojnica Banke Koper v avli Mestne hiše Brežice. Simpatične predstavnice Banke Koper so 15.4. in 16.4.2014 mimoidočim ponujale »degustacijo« svojih bančnih storitev in aktualnih bančnih paketov, tako za komitente kot tudi za nekomitente. Za nove komitente so namreč pripravili zelo ugoden paket dobrodošlice, ki ponuja posebne ugodnosti. Promocijo bančnih storitev je spremljala tudi nagradna igra za vse obiskovalce, najmlajše pa so razveselili z barvnimi baloni.

Za čisto pravo degustacijo pa je poskrbela kmetija Kranjc iz Šentjanža. Tako v torek kot tudi v sredo smo lahko poskušali njihove odlične mlečne izdelke, med katerimi so domači kruh, mladi domači siri z dodatki, skutni namazi z dodatki, maslo, navadni ter sadni jogurti in podobno. Odziv mimoidočih je bil odličen, prav tako kot ponujeni izdelki. Vsi omenjeni izdelki in še mnogo več, pa so za vse, ki bi jih želeli še kdaj kupiti, na voljo na mlekomatu v Sevnici.

Ker se nam obetajo toplejši dnevi, pa v prihodnjih mesecih načrtujemo še več podobnih dogodkov, kjer boste lahko poskusili domače dobrote posavskih kmetov ter spoznali različne rokodelce.

Projekt »Vrata turizma« je sofinanciran s pomočjo Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja. Za vsebino informacij odgovarja LAS Posavje. Organ upravljanja za Program razvoja podeželja RS za obdobje 2007 – 2013 je Ministrstvo za kmetijstvo in okolje.

Zavod za podjetništvo, turizem in mladino, enota CPT Brežice

Galerija

r-hisa-001
r-hisa-002
r-hisa-003
r-hisa-004

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava