DL: Za boljšo promocijo Črnomlja

2.4.2014 | 14:30

Tatjana Zupančič

Tatjana Zupančič

V Črnomlju je že precej časa tlela zamisel o turističnem društvu, ki je včasih v mestu že bilo, a zadnja leta ni delovalo. In zbralo se je nekaj ljudi ter sredi lanskega  novembra ustanovilo Turistično društvo Črnomelj. Društvo, ki ga vodi Tatjana Zupančič, podpirajo vsi, ki se jih tiče turizem in ki jim je veliko do povezovanja, skupne predstavitve, pa tudi pridelovalci domače hrane. Sodelujejo tudi s  črnomaljsko območno izpostavo JSKD, krajevno skupnostjo Črnomelj in Društvom vinogradnikov Črnomelj. Novo društvo je podprla tudi županja Mojca Čemas Stjepanovič, ki je prispevala nekaj denarja za njegov zagon.

Turistično društvo Črnomelj se je prvič predstavilo na sobotni tržnici natanko mesec po ustanovitvi. »Naš cilj je promocija Črnomlja in občine, zagovarjamo pa trajnostno in zeleno. Želimo sooblikovati tudi kakšen turistični produkt. V mislih imamo projekt, ki bo zadovoljil vse čute obiskovalcev. Ena od naših prednostnih nalog pa je, da bomo začrtali pot po starem mestnem jedru, kjer je mogoče videti marsikaj zanimivega. V bližnji Kanižarici je tudi rudniški muzej in še marsikaj,« našteje Zupančičeva, ki je zatrdila, da se bodo povezovali z vsemi belokranjskimi turističnimi društvi. Vabijo pa tudi nove člane, saj je vsak dobrodošel s svojimi pobudami in idejami.

Članek je bil objavljen v 1. številki Dolenjskega lista, 2. januarja 2014

M. B.-J.

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (5)

2.4.2014Oceni Bon 

KOnčno........dokazano nesposobni direktor RIC-a ČRNIč, ki je nasledil dokazano nesposobnega diretorja RIC-a Klobučarja, še naprej sesajo državi davkoplačevalsi denar za kvazi turizem brez glave in repa......zraven pa še svoje dodaja direktor zasebnega Parka Kolpa-Janković - mag Grabrijan...........BUTALE, ki jim kimajo butalski belokranjci...........cajtng Belokranjec jih pa podpira......društvo, intuzijasti pa vsekakor lahko naredijo več kot proračunsi prisesniki v kravatah

3.4.2014Oceni črnomaljc 

Se popolnoma strinjam.

5.4.2014Oceni Nero 

Bon, pa še prekleto prav imaš!!

10.4.2014Oceni @ bon 

Meni se zdi, da ne veste, o čem govorite. Tudi najbolj sposoben človek ima v državnih/javnih službah velikokrat zvezane roke in malo manevrskega prostora. Sicer pa ne vem, zakaj ste tu glasni, raje se prijavite na kako podobno funkcijo in dokažite, da ste vi bolj sposobni. Simpl ko pasul ...

10.4.2014Oceni kolpski mož 

''bon'' - če misliš na ''gospodično?'' na sliki kao hudega volontera , saj je imela priliko na Primostku priliko kaj naredit , v kombinaciji z ''mojčiko'' pa se stagniranje Črnomlja nadfaljuje v nedogled prek volitev .

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava