Vselitvena zabava v novem Domu upokojencev Brežice

21.11.2013 | 11:00

Vselitvena zabava v novem Domu upokojencev Brežice
Vselitvena zabava v novem Domu upokojencev Brežice

V petek, 15.11.2013, smo imeli v novem Domu upokojencev Brežice veliko in že težko pričakovano VSELITVENO ZABAVO, ki smo jo vsi zaposleni pripravili v zahvalo vsem, ki so nam pomagali pri tako velikem koraku, ki se je pisal v zgodovino starega in sedaj že tudi novega Doma upokojencev Brežice.

V pozdravnem govoru je direktorica DUO Impoljca ga. Andreja Flajs pozdravila vse navzoče in se jim zahvalila za njihovo nesebično pomoč in sodelovanje v dneh, ko smo imeli največ dela.

Da smo se lahko preselili v pičlih treh dneh z vso dejavnostjo, ki jo Dom ponuja, so nam v največji meri pomagali zaposleni iz Vojašnice Jerneja Molana Cerklje ob Krki, prostovoljci Rdečega križa Brežice, VDC Leskovec – Krško in DUO Impoljca s prevozi, družine zaposlenih, zaposleni in svojci stanovalcev, zato smo jih presenetili z bogatim kulturnim programom ter besedami zahvale vseh udeležencev. Poleg pozdravnega in zahvalnega govora ge. direktorice in vodje Doma upokojencev Brežice mag. Valentine Vuk, so spregovorili še major Vojašnice Jerneja Molana Cerklje ob Krki g. Aleš Zajc, predsednica RK Brežice ga. Fanika Zaniuk, direktor VDC Krško – Leskovec g. Andrej Romih, nastopili so tudi Pevci ljudskih pesmi iz Globokega, Vokalna skupina OŠ Brežice, Folklorna skupina Kresnice iz OŠ Brežice in zbor zaposlenih Pomladni veter iz DUO Impoljca.

Pred koncem formalnega dela in pričetkom veselega druženja pa sta ga. direktorica in ga. Kristina Bevc, predsednica Društva likovnikov Brežice, odprli stalno razstavo del s spodbudnim naslovom MI ZA VAS, ki je vsem na ogled v pritličju novega doma.

Člani zbora Pomladni veter so nato tudi z inštrumenti razveseljevali vse udeležene na svečani pogostitvi, kjer so se v sproščenem vzdušju poglabljale vezi, ki so se ustvarile med skupnim sodelovanjem pri tako velikem podvigu, ki smo ga opravili s skupnimi močmi.

Vsem, ki ste nam nesebično in velikodušno pomagali pri preselitvi v nov Dom se iz srca zahvaljujemo. Vsem in vsakemu posebej hvala.

Maja Čič, dipl. DT

Galerija

zabava-001
zabava-002
zabava-003
zabava-004
zabava-005
zabava-006
zabava-007

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava