Lepotice preizkusile dolenjskega Janeza

11.6.2013 | 14:40

Lepotice preizkusile dolenjskega Janeza
Lepotice preizkusile dolenjskega Janeza

Kompas Novo mesto je za finalistke prestižnega mednarodnega lepotnega tekmovanja MISS EARTH SLOVENIJE za MISS EARTH SVETA in finalistke MISS SLOVENIJE za MISS WORLD 2013 v nedeljo, 9.6., organiziral nepozabno nedeljsko popoldne v sloganu turistične destinacije »Dolenjska Drugačna Doživetja«. Ravno tako sta se doživetju pridružili aktualni nosilki nazivov NIVES OREŠNIK - Miss Slovenije, ter ANJEZA BARATOVCI - Miss Earth Slovenije.

Dekleta so se iz Ljubljane pripeljale s panoramskim avtobusom Veseli Janez, ki se je ravno prejšnji dan vrnil iz uspešne promocije v Beogradu. Janez jih je popeljal v vinorodno Grčevje, kjer so si najprej ogledale cerkvico sv. Jurija, nato pa se seznanile z unikatno slovensko turistično ponudbo Turizem v zidanicah. Na Matjaževi domačiji so spoznavale odlike cvička in zgodovino vina. Poleg cvička jih je posebej navdušil domač ajdov kruh z orehi. Dan so zaključile na Rudolfovem splavu, kjer so uživale v atraktivni animaciji, harmoniki in petju. Za drugačno kulinarično doživetje je poskrbel Zavod Okus, ki je pripravil dimljeno postrv, gobovo mineštro in gozdne jagode na podlagi jagodnega sorbeta. Za slovo je Janez dekleta odpeljal še na ogled starega mestnega jedra.

Dogodek je bil močno podprt tudi preko socialnih omrežij. Na ta način želi Kompas Novo mesto promovirati inovativna Dolenjska Drugačna Doživetja na drugačen, inovativen način.

Matjaž Pavlin
Kompas Novo mesto

Galerija

a-lepota-004
a-lepota-005
a-lepota-006
a-lepota-007
a-lepota-008
a-lepota-009
a-lepota-010

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (1)

12.6.2013Oceni julijaprimic 

ah ta pavlinček nobene inovativnosti nikoli od njega...

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava