Vaš VIDEO: Fantje z vseh vetrov med straškimi gasilci

28.8.2012 | 11:30

Vaš VIDEO: Fantje z vseh vetrov med straškimi gasilci

V rubriki ''Vaša zgodba'' smo poročali o veselici in tekmovanju za pokal PGD Dolenja Straža, ki so ga tamkajšnji gasilci konec tedna pripravili v športnem parku Breza. Gasilci so nam takrat poročali, še preden so na veselico prišli Fantje z vseh vetrov. Zdaj so nam poslali še video zapis, lahko torej tudi vi - kot so zapisali - preverite, kako je bilo, ''ko so Fantje z vseh vetrov zapeli 'Slovenija je domovina tvoja' in kakšno vzdušje je bilo, ker so to zapeli opolnoči ...''

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (4)

29.8.2012Oceni Primož Silak 

Če bi ti močni, a razgreti mladci namesto izpraznjenega neštetega kozarca pljunili v roke in pričeli z delom, bi vsekakor dvignili nekoč mogočni Straški Novoles tako visoko, kot ni bil v svojih najboljših časih. Za vsak izpraznjeni kozarec, bi lahko izdelali sedišče ali kvalitetno in močno omizje, Silak pa bi ga ponesel med množico, kot sam dobro zna.

30.8.2012Oceni Stražan 

Ti fantje še kako dobro znajo delat in tudi delajo, pri tem se pa znajo tudi zabavati, kar je pa čar življenja. Novoles so pa zafurali taki pametnjakoviči kot si ti, ki ne znajo razmšljati, vidijo pa samo pohlep. Delavna sila ni nikoli kriva za stečaj podjetja, krivi so tisti, ki opravljatjo z delavno silo.

31.8.2012Oceni avidi12 

naj povem da ti fantje in punce so celo noč pridno stregli številnim obiskovalcem,ob polnoči pa v čast Fantom iz vseh vetrov in lepi pesmi skupaj z njimi zapeli,kasneje pa opravljali svoje delo naprej.Bravo za vas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3.9.2012Oceni Marjan 

Vprašanje prvemu komentatorju. Podjetje, ki gre v *urac zavozijo delavci, ali kravatarji v pisarnah oz. država ??? Daj malo razmisli kaj pišeš.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava