Chuck Norris, Vorkapić in Grajš. Na SP v Rusiji.

16.8.2012 | 09:45

Iztok Vorkapić, Gregor Smole, Franci Grajš, Mirko Vorkapić, Tadej Toplak, Samo Petje, Matjaž Bučar

Iztok Vorkapić, Gregor Smole, Franci Grajš, Mirko Vorkapić, Tadej Toplak, Samo Petje, Matjaž Bučar

Tudi zvezdnika bosta gosta spektakla ...

Tudi zvezdnika bosta gosta spektakla ...

Pet-članska slovenska reprezentanca v tajskem boksu se 5. septembra odpravlja na svetovno prvenstvo organizacije IFMA, ki bo tokrat v carskem mestu, Sankt-Peterburgu. Organizatorji napovedujejo največje svetovno prvenstvo do sedaj in preko 100 držav udeleženk iz te, sicer 124-članske organizacije.

Reprezentanca je pravkar opravila kratke, a učinkovite priprave v Novem mestu in potrdila vrhunsko formo pred prihajajočim prvenstvom. Gre za najštevilčnejšo in najkvalitetnejšo slovensko odpravo do sedaj, je povedal Iztok Vorkapić, ki se zaradi skrajno okleščenih finančnih sredstev in racionalizacije v korist številčnosti športnikov odpravlja na prvenstvo kot edini član strokovnega štaba.

V elitnem A razredu bodo nastopili: Suhokranjec Franci Grajš (-91kg),Tadej Toplak (-86kg), Samo Petje (-67kg), Grega Smole (75kg) in Mirko Vorkapić (-71kg). Vsi so kljub temu, da nastopajo v A razredu,visoko motivirani in sposobni kandidirato za najvišja mesta, še pravi predsednik in tokrat selektor, trener, mednarodni predstavnik ter član izvršnega odbora svetovne organizacije I.F.M.A.

Kot že rečeno, reprezentanca odhaja na prizorišče ob Baltiku 5. septembra, v domovino pa se, upamo uspešno, vrača po desetih napornih dneh.

Spektakel tajskega boksa, na katerega odhaja močna slovenska ekipa, bosta s svojo prisotnostjo podprla tudi dva največja zveznika akcijskih filmov Chuck Norris in Jean-Claude Van Damme.

Slovenska zveza tajskega boksa

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava