Črnfest 2012: Uvod z Mojstri smeha

8.8.2012 | 12:45

Črnfest 2012: Uvod z Mojstri smeha

Včeraj se je v atriju črnomaljskega gradu pričel kulturni festival Črnfest, ki bo v naslednjih treh tednih ponudil Belokranjcem še 14 različnih dogodkov. Festival se je odprl s stand-up predstavo Mojstri smeha v 3D. Boštjan Gorenc – Pižama, Mladen Pahovič in Janez Trontelj so dodobra nasmejali vse zbrane in poskrbeli za dober uvod v že 5. Črnfest. Ta bo v tem tednu obiskovalcem ponudil še tri dogodke. Prvi bodo na svoj račun prišli otroci, ki si bodo danes lahko ogledali predstavo Pošastozavri in jabolko spora.

Organizatorji (Klub belokranjskih študentov, Mladinski kulturni klub BK, MC Bit in občina Črnomelj) so konec tedna, tako kot vedno, rezervirali za glasbene navdušence. Za le-te bo ta petek poskrbel lanskoletni dobitnik nagrade Prešernovega sklada, Zlatko Kaučič, ki sodi med najvidnejše slovenske jazzerje. V soboto pa se obeta zabava s hrvaškimi surf rockerji The Bambi Molesters, ki jih mnogi označujejo za enega najboljših surferskih bendov.

Dogodki kulturnega festivala Črnfest se bodo zvrstili ob torkih, sredah, petkih in sobotah, program in dodatne informacije pa lahko najdete na spletni strani www.crnfest.si.

Tomaž Čurk
Podpredsednik Kluba belokranjskih študentov

Galerija

back stage
pizama
plesa1
tim
vsi

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (2)

8.8.2012Oceni črnomaljka 

Krasno je blo,res enkratno,da se tudi za res simbolično ceno malo sprostiš in pozabiš na vsakdanje težave.Bravo organizatorji!!!

8.8.2012Oceni vika lozar 

Na nivoju sprostitev! Pižama je res izvrsten, tudi njegovi trije gosti niso zaostajali. Smeha za polno vrečo!

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava