MC Hostel Brežice - naši gostje so navdušeni

7.8.2012 | 10:10

MC Hostel Brežice - naši gostje so navdušeni
MC Hostel Brežice - naši gostje so navdušeni

Vroči, brezskrbni poletni dnevi privabljajo na brežiške uličice različne turiste z vseh krajev in držav, da se spočijejo od napornih delovnikov ali da si popestrijo počitnice z različnimi aktivnostmi. V MC Brežice so tako našli svoje zatočišče različni popotniki, kolesarji in družine, ki so iskali prijetno okolje ter prostor, kjer lahko naberejo nove moči. Opaziti je predvsem konkretnejše povečanje števila tujih gostov v primerjavi z istim obdobjem lani, hkrati se spreminja tudi struktura gostov. V lanskem istem obdobju (mesec julij) smo prenočišče nudili največ slovenskim gostom, saj so predstavljali kar 83 odstotkov vseh gostov, medtem ko je bilo tujih gostov le 17 odstotkov. Letos julija pa smo gostili, kot pričajo statistični podatki, približno 37 odstotkov slovenskih gostov, medtem ko nas je obiskalo kar 63 odstotkov tujih gostov. Med tujimi gosti je bilo največ obiskovalcev iz Belgije in Nizozemske, medtem ko so v lanskem letu julija prevladovali gostje iz Srbije.

V bližajočih se dneh pa pričakujemo še povečanje obiskanosti in zasedenost naših kapacitet, saj se napovedujeta dva izredno zanimiva dogodka. Od 17. do 19. avgusta bo potekalo 20. jubilejno motoristično srečanje na Velikih Malencah, MC Hostel pa bo motoristom v tem obdobju omogočal ugodno nastanitev. V obdobju od 19. do 26. avgusta pa bodo na svoj račun prišli ljubitelji harmonike, saj bo v Brežicah potekala mednarodna glasbena delavnica Panonika Harmonika.

Pri nas se zavedamo, da je za gosta potrebno poskrbeti vrhunsko in mu ponuditi nekaj novega, kar bo dodatno povečalo zadovoljstvo in izboljšalo bivanje v naših prostorih. Tako smo se odločili, da dodatno opremimo in polepšamo našo teraso s poletnimi ležalniki, ki kar kličejo, da jih gostje preizkusijo in se prepustijo brezskrbnemu sproščanju. Da bi se naši gostje še bolj počutili kot doma, pa jim v hostlu ponujamo tudi možnost pranja in sušenja perila v naši posebni pralnici. To pa še zdaleč ni vse. Ker je naš MC Hostel specializiran za pohodnike in kolesarje, v naši ponudbi lahko najdete možnost izposoje pohodniških palic za nordijsko hojo ter koles, tako za odrasle kot tudi tiste mlajše kolesarje po zelo ugodnih cenah izposoje. In da vam dokažemo, da smo resnično vredni ogleda in na sploh izbire za prenočitev, naj vam citiramo izjave naših gostov, ki so bivali pri nas v preteklem mesecu. Par iz Ankarana je navdušeno zapisal: »Hostel je super! Sobe so čiste, postelje udobne. Imela sva se super!«. Prisrčni gostje iz Belgije pa so v knjigo pohval zapisali :«Zelo smo veseli, da smo našli ta lep, svež in »artističen« hostel, ko smo prikolesarili iz Podčetrtka«. Tudi na najmlajše goste se ne sme pozabiti, saj so tudi ti ponosno izrazili svoje mišljenje: » Tukaj bi ostal sto let, ker mi je tukaj všeč«.

Zato, dragi bralci, ne preostane vam nič drugega, kot da nas obiščete.

H. Tomše

Galerija

NKF_9329
NKF_9404
NKF_9470

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (2)

7.8.2012Oceni smart 

In zakaj ne napišete kje se nahajate, spletni naslov...karkoli???

12.8.2012Oceni Mc hostel Brežice 

Nahajamo se v Brežicah (bližina največjega kopališča Terme Čatež), več info najdete tule www.mc-hostel.si. E.pošta: hostel@mc-brezice.si, tel.: +386 (0)590 837 97.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava