Vaše fotke: Novo mesto in kakci

31.7.2012 | 12:50

Vaše fotke: Novo mesto in kakci

Pošiljam fotografiji za objavo, ki lepo ponazarjata, kako nekateri ljubitelji domačih živali skrbijo za urejenost našega mesta. Posnetka sta nastala včeraj, 30. julija 2012, ob 15.15. uri na Kandijskem mostu v Novem mestu.

Foto: Darja P.

Galerija

Vaše fotke: Novo mesto in kakci
Vaše fotke: Novo mesto in kakci

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (12)

31.7.2012Oceni andrej 

Ja sem opazil, danes je pa malo naprej še en izdelek.

31.7.2012Oceni krizantema 

Avtorica je porabilaveč časa, da je naredila fotografijo, jo prenesla na računalnik, natipkala "novico" in vse to objavila KOT PA, če bi iztrebek sama odstranila, ga s čim pokrila, odrinila v stran ipd. Očitno v tej vročini marsikomu zdrav razum izhlapi oziroma zaradi vročine svojo jezo in nezadovoljstvo takoj stresajo drugje. Meni, ki sem z vasi doma, je prav smešno kaj bi porekli na vasi kjer se klati na desetine odvezanih psov. Pa vsi živijo v sožitju in se ne prerekajo okrog takšne malenkosti. A pred 30 leti pa tega na cestah ni bilo? Seveda je! Ampak problem je v ljudeh. Takrat se je to toleriralo danes pa vzganjamo vik in krik.

31.7.2012Oceni 4646546 

kriza.... ti si pa sedaj natrosila za tri pasje kupe dreka

31.7.2012Oceni škoda 

Ga. krizantema: Zakaj bi pa nekdo pospravljal za drugimi? Vsak naj pospravi za seboj in pomete pred svojim pragom, ne le v hiši, pa bo vedno vse v redu. Ulica talcev je tudi vsa v pasjih kakcih, včasih moraš pazit kod hodiš. Če ne moreš skrbeti za red, ne imej psa, ki serje vsepovsod.

31.7.2012Oceni br 

se mi zdi, da so večji problem smeti, kot so steklo, ki ga je po cestah in po pločnikih, kolesarskih stezah preveč (pločnik in kolesarsko stezo ob obvoznici je takšna kot da je ne bi še nikoli pometal), pa tudi po drugih površinah opažam da se smeti enostavno ne čistijo, tam so več tednov, plastika, in druge smeti. Drugo kar me še bolj skrbi kot pasji dreki, v povezavi s čistočo in redom v mestu je pa vandalizem v mestu in posledice tega.

31.7.2012Oceni senca 

Z davkom na pse bi rešili vse probleme. 50 eur na mesec pa da vidimo. In potem bodo pasji dreki odstranjeni.

1.8.2012Oceni adijo 

senca, ti si bil deležen ogromnega davka na možgane - pa ti ji ni glih veliko ostalo, je davek preveč "požrl".

1.8.2012Oceni dolenjka 

Mislim, da pri nas še niso urejene stvari, kot so drugje v svetu. Predlog: uveljavitev kazni za takšne primere. Če greš lahko na sprehod s psom, ga ponosno (važno) kažeš okolici, potem ni problem s seboj vzeti vrečko za iztrebke, pospraviti nesnago in vsi bi bili zadovoljni. Tako pa, dokler takšne kazni ne bo, bodo "drekeci" ležali vsepovsod. Pa tudi redarji, ki so pristojni za parkiranje bi imeli dodatno delo. Pa še kakšen povrhu bi se lahko zaposlil.

1.8.2012Oceni singapur 

V Singapuru, kjer je red, bi takle malomarni in brezobrazni osebek bil kaznovan, da si tu mislit ne moremo. Seveda Slovenija se temu ne bo nikoli približala, zato kretenski nemarneži mirno spe. In bodo. Uveljavljanje strožjih kazni ne bo zaleglo, ker ni izvajanja. In tudi tega v Sloveniji nikoli ne bo. Ne moreš številnim nemarnežem vedno stat "za ritjo". Če ni zavesti, da je treba pospravit, ti te ne bo vcepil noben, še tako rigorozen zakon. Žal !

1.8.2012Oceni Franci 

Mestni občini Novo mesto bom predlagal, da se za vsakega psa plačuje poseben komunalni prispevek. S sredstvi, ki jih bomo zbrali, bomo zaposlili delavca, ki bo čistil pasjo nesnago. Če lastnki psov ne poskrbijo za red in čistočo, bojo pa drugi na njihov račun.

začetnapredhodna Stran: 1/2naslednjazadnja

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava