Vaše fotke: Pahor napenjal mišice ob Kolpi

29.7.2012 | 07:50

Vaše fotke: Pahor napenjal mišice ob Kolpi
Vaše fotke: Pahor napenjal mišice ob Kolpi

Napovedovali smo včerajšnjo vleko vrvi preko Kolpe, ki jo je pripravilo Polansko turistično športno društvo Stari trg ob Kolpi ob sodelovanju hrvaških kolegov iz Blaževcev v Sodevcih na slovenski in Zapeči na hrvaški strani. Približno 160 metrov dolgo vrv preko reke je na obeh straneh državne meje, ki poteka po sredini reke, vleklo več 15-članskih ekip. V njih so med drugim bili tudi policisti in gasilci in slednjim je bil v pomoč kandidat SD za predsednika republike Borut Pahor.

Ob tem se je seveda dotaknil slovensko-hrvaških odnosov in po poročanju STA med drugim dejal, da je zdaj čas, ko je treba z iskrenostjo na obeh straneh delovati v duhu dobrega sodelovanja in medsebojnega zaupanja ter da naj državi tako rešujeta tudi vprašanje Ljubljanske banke. Izjemnega pomena se mu tudi zdi, da se vladi, potem ko sta že imenovali svoja predstavnika za reševanje vprašanja varčevalcev LB, vzdržita vsakršnih izjav ali ravnanj, ki bi pokvarili vzdušje sodelovanja. Sicer pa se je prireditve v Sodevcih po lastnih besedah udeležil tudi zato, ker je šlo pri njej za simbolično utrjevanje prijateljstva dveh narodov, ki ju bo kmalu povezala skupna evropska usoda.

Tako, toliko torej o besedah politkov včeraj ob Kolpi, mi pa objavljamo fotografije, ki nam jih je poslal Matej Kapš:

M. K.

Galerija

Vaše fotke: Pahor napenjal mišice ob Kolpi
Vaše fotke: Pahor napenjal mišice ob Kolpi
Vaše fotke: Pahor napenjal mišice ob Kolpi

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (11)

29.7.2012Oceni normalni 

podn od tega tipa. Novi kalimero.

29.7.2012Oceni volitve 

Ali ne veste da so volitve pred vrati. Na vse načine nas hočejo prepričati, da so ta pravi. Kaj bodo počeli še drugi, bog si ga vedi.

29.7.2012Oceni Arči 

Pahor je dober predsedniški kandidat, ampak samo kandidat. Nebi bil dober predsednik republike. Bojim se, da bi si za svetovalca izbral Janeza Janšo tako, kot si je nastavil Ruplja ko je postal mandatar z razlago, da ima Rupelj v svoji listnici pomembne tel. št. pomembnih evropskih ministrov. In smo priča, kako so mu te številke in pa sam gospod Rupelj pomagali. Pomagali so mu, da je dobil nezaupnico in to, kot predsedniku vlade in svoje stranke. Borut bil sem član tvoje stranke, po Ruplju sem te zapustil. Sedaj me pa spet mika, da bi obnovil članstvo in to zaradi novega predsednika SD, ki pa zelo previdno obravnava Janeza Janšo. Slovenija bi bila izredno srečna in bolj uspešna država, če nebi imela v svojih vrsta Janeza Janšo. Borut vse dobro

29.7.2012Oceni metlicek 

čakam, da bo DL objavil podatke o tem, da mlajši Jankovićev sin s pomočjo Brunskoletove prevzema gradnjo belokranjskega vodovoda. če si upajo seveda

29.7.2012Oceni cvičk 

metliček roka roko umije obe pa obraz in ni čudno, da molčijo o medsebojnem sodelovanju ti tički brez perja (razn u prštoflni)

30.7.2012Oceni delavec 

Dober naslov Pahor napenjal mišice, saj pamenti ne more, ker je nima.

30.7.2012Oceni podgurka 

... ni dober za predsednika stranke,predčasno končal kot predsednik vlade, a za predsednika države naj bi bil pa dober ??? Ha, ha ...!

30.7.2012Oceni vika lozar 

Zanimivo, če pa recimo Pahor ne bi prišel nič v Belo krajino, bi se pa nergači pridušali, da je Bela krajina bogu za hrbtom. Kaj imata pa Brunskoletova in Jankovič pri tem, mi je pa neznanka!

30.7.2012Oceni realnost 

Realno je Pahor najboljši kandidat.Zverini bojo diktirali cerkvenjaki in Tomaž Majer,Turčinu pa stici. Pa tudi reforme,ki jih je imela njegova vlada,so bile realno zastavljene.Zdaj ko jih pa dosti huje uveljavlja na diktatorski način JJ,,je pa v redu ?????

31.7.2012Oceni Jasna 

Vsi vemo kako to gre pred volitvami, vsi se zaganjajo in hodijo okrog ljudi, da bi jih čimbolj prepričali o svoji najbolj pametni in priljubljeni osebi. Bog nam je priča, če sploh je še kje, ker so njegovi namestniki na zemljji vse skupaj čisto obrnili na glavo. Tako da ne vem če se temu še lahko reče vera in krščanstvo, da ko volitve minejo vse pride na svoje_ njihovo mesto, potem je spet do naslednjih volitev - narod ko vas jebe samo, da imamo za sebe.

začetnapredhodna Stran: 1/2naslednjazadnja

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava