Županja sprejela zlata maturanta

21.7.2012 | 09:40

Županja sprejela zlata maturanta

Županja občine Črnomelj Mojca Čemas Stjepanovič je ob izjemnem uspehu na maturi sprejela Evo Plut in Jerneja Štuklja, ki prihajata iz občine Črnomej. Slednja sta bila dva izmed treh zlatih maturantov Gimnazije Črnomelj. Eva in Jernej sta županji zaupala, da takega rezultata na maturi nista pričakovala, a sta zato sedaj toliko bolj vesela in ponosna. Jeseni bosta svoje znanje nadgrajevala na študiju kemije in farmacije.

Županja je zlatima maturantoma ter njunima staršema čestitala za izjemen uspeh. Ob tej priložnosti je Evi in Jerneju izročila simbolično darilo ter jima zaželela obilo uspehov, užitkov in sreče tudi v prihodnjih letih študija.

Občina Črnomelj

Galerija

Zlata_maturanta
Zlata_maturanta_1
Zlata_maturanta_2
Zlata_maturanta_3
Zlata_maturanta_4
Zlata_maturanta_5
Zlata_maturanta_6
Zlata_maturanta_7

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (30)

21.7.2012Oceni Ana 

če bodo službe v BK za te pridne, bo to največja nagrada. A ne županja? Za zdaj ni nič videti, da bi se kje kaj odpiralo. Pa je pol mandata že mimo. Obljube so bile v marsičem. Vsakodnevno slikanje nič ne pomaga.

21.7.2012Oceni Ana 

asociacija na slike: Slikca gor, slikca dol, Črnomelj pa samo doooooooolllllll.

21.7.2012Oceni anej 

Ana,ti si sigurno ena od tistega SLS klana,ki je 16 let haral po Črnomlju,zdaj pa niste več pri koritu.Imate še nekaj gnezd,pa še ta se vam bojo kmalu razkopala.In tako je prav.

21.7.2012Oceni učiteljica 

Jernej, čestitam ti ob velikih dosežkih. Bodi priden še na študiju in dosezi zastavljene cilj. Sposoben si. Spomnem te se še iz OŠ MJČ.

21.7.2012Oceni ana 

Na občini pa po sliki sodeč je denarja, prt,soki,sadje,darilca,prejšnja leta pa ni blo staršev pri županju

21.7.2012Oceni SEVNICAN 

Kaj takega se v Sevnici ne more zgodit. Sevniški Srečko je na znanje ljubosumen, najbrž niti ne ve, da ima vsaj pet zlatih maturantov letos, štiri na brežiški gimnaziji, enega na Škofijski gimnaziji v Ljubljani, mogoče še kdo v Novem mestu, Celju in Trbovljah. Po mojem se ne potrudi niti, da bi izvedel njihova imena. Kva čmo....

21.7.2012Oceni mlada 

Pa še res je. Pa oba poslnaca , ki nista niti za enega, eden je tiho, drugi pa kvasi neumnosti...sramota.. . zopet en mandat za Sevnico v temi...kot že večkrat doslej...še največ je naredil Janc, po katerem ste vsi pljuvali...

22.7.2012Oceni Ana 

aja, pol pomeni, da bo direktorica zdravstvenega doma županjina nečakinja? Ima še kakšno žlahto, da je bo kam sforsirala? Se pravi, ne bo SLS, bo pa Zares in Desus. Ajme meni. Sploh pa nisem fenica niti SLS niti nobene druge stranke. Zanima me samo razvoj in napredek. In fabko, mislim .. nimam besed, kaj smo meli 16 let. Žalostno pa je, da se to zdaj samo nadaljuje. Vendarle je županja veliko obljubljala. Rezultatov ni videt.

22.7.2012Oceni zvizgo 

Ana. Ti si v mgli.

22.7.2012Oceni ana 

no, pa me razsvetli. Kaj novega v črnomaljski občini? Kaj je drugače ali je na vidiku, da bo drugače? Je na Majeru kaj drugače? Je tam pod Lipo kaj drugače? Je kaj novih delovnih mest na vidiku? Ima občina optiko? Je s turizmom kaj drugače? Ni. Še Črnič ni pokazal, da bi bil magister. Eto. Kaj drugače, da vidim? Razen, da imam občutek da bo Tuš počasi vrata zaprl.

začetnapredhodna Stran: 1/3naslednjazadnja

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava