Letos bo turnir trojk polnoleten, dobrodelen in zabaven; pride tudi Smodiš

15.6.2012 | 09:45

Letos bo turnir trojk polnoleten, dobrodelen in zabaven; pride tudi Smodiš
Letos bo turnir trojk polnoleten, dobrodelen in zabaven; pride tudi Smodiš

V soboto, 16. junija, bo v Dolenjskih Toplicah potekal 18. tradicionalni košarkarski turnir trojk. Glede na to, da je letošnji turnir polnoleten, bosta tekmovalni in spremljevalni program še posebej pestra. V tekmovalnem delu se tekmuje v devetih kategorijah, letos smo dodali veterane + (starejši od 50 let). Spremljevalni program, namenjen gledalcem in tekmovalcem, pa bo obsegal še tekmovanje v streljanju z zračno puško, tekmovanje v pikadu, tradicionalno tekmovanje v metanju trojk in druge zabavne igre. Prav v vseh smo zagotovili zanimive in bogate nagrade.

Seveda bodo nastopili akrobati, plesalke, plesalci, .....

Zvečer bomo vse presenetili z spektakularnim glasbenim koncertom priznane skupine, ki naj ostane še skrivnost! Obiskali nas bodo tudi košarkarji Krke, državni prvaki Slovenije v zadnjih treh letih. Tradicionalno pride tudi Matjaž Smodiš, ..... Zanimivo bo druženje s prvimi zmagovalci turnirja izven našega kraja - ekipo Kekci.

Skratka v Dolenjskih Toplicah se spet pripravlja nekaj velikega. Tretja sobota v juniju je tradicionalno rezervirana za košarkarski turnir trojk, ki je že dolgo precej več kot le košarka.

»Organizatorji sporočamo, da je letošnji turnir, s katerim bomo prestopili prag polnoletnosti, zadnji, ki ga organizira ekipa, ki je zraven že vse od začetka. Hkrati pa bo obeležena tudi 20. obletnica kluba. Zato bo še posebej slovesno in pestro. Zahvalili se bomo našim zvestim sponzorjem, igralcem, podpornikom, skratka vsem, ki so nam kakorkoli pomagali. Ravno zato smo se še posebej potrudili s programom, v katerem bodo nastopili akrobati, plesalke, plesalci in še mnogo vsega bo,« je sporočil predsednik KK Dolenjske Toplice Igor Erjavec.

»Naj dodam še, da bo tudi letošnji turnir imel dobrodelno noto, saj bomo zbirali prispevke in kupili prenosni računalnik invalidni osebi, ki si tega ne more privoščiti. Razliko pa bomo namenili za pokritje stroškov prehrane v šoli za otroke iz socialno šibkih družin. Lansko leto smo bili uspešni in namenili 400 evrov za šolo v naravi, letos sem prepričan, da bomo vsoto vsaj podvojili. Dober namen šteje in vsak prispevek je dobrodošel, predvsem pa način, da naše najmlajše učimo, kako pomembno je danes imeti čut za tiste, ki so pomoči potrebni.«

Športni pozdrav in prisrčno vabljeni v Dolenjske Toplice!

M. M., foto: TIC Dolenjske Toplice

Galerija

trojke-11
trojke-12
trojke-13
trojke-14
trojke-15
trojke-16
trojke-17

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava