Festival Cvičkarija 2012 prihaja v Novo mesto

11.5.2012 | 12:00

Festival Cvičkarija 2012 prihaja v Novo mesto
Festival Cvičkarija 2012 prihaja v Novo mesto

Festival Cvičkarija se po potepu po Sloveniji vrača nazaj v Novo mesto. Letos so bile v okviru Festivala prireditvi v Mariboru in Ljubljani. Izjemno število zadovoljnih obrazov iz obeh prireditev je dokaz, da je Festival Dolenjske dobrodošel in toplo sprejet tudi po drugih krajih v Sloveniji.

V soboto, 12. maja, bo Festival Cvičkarija obiskal domača tla. Odvijal se bo na Novem trgu v Novem mestu, od 20. ure dalje. Obiskovalce bodo zabavali slovenski glasbeni ustvarjalci: GoGs, Sell Out, Društvo mrtvih pesnikov (DMP), Vlado Kreslin in Mali bogovi, Kingston in Mladi Dolenjci. Obiskala nas bo tudi Mama Manka, ekipa Cvičkarije pa za vas pripravlja tudi nekaj presenečenj, predvsem glasbenih. Vstop je prost.

Zaprtje parkirišča in ceste na Novem trgu

Javnost obveščamo, da bo zaradi potrebe Festivala Cvičkarija 2012, 12. in 13. maja 2012, med 6. uro prvega in 6. uro drugega dne, popolna zapora parkirišča in ceste na Novem trgu. Obvoz bo urejen po Trubarjevi in Dalmatinovi ulici za Hotelom Krka, za parkiranje pa priporočamo parkirišča pri Športni dvorani Marof ali pa parkirišča v Portovalu. Občanom se za nevšečnosti vnaprej opravičujemo in vabimo, da se nam pridružijo na Cvičkariji v Novem mestu, ki bo potekala 12. maja 2012, od 20.00 naprej.

DNŠ - Cvičkarija

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava