Za Mistra Slovenije tudi Marko in Matjaž iz Novega mesta

5.5.2012 | 12:00

Marko in Matjaž (Foto: spletna stran izbora Mister Slovenije 2012)

Marko in Matjaž (Foto: spletna stran izbora Mister Slovenije 2012)

Kdo bo novi mister Slovenije? Kdo je postavni kavalir, ki osupne brez izjeme? Tako se sprašujejo organizatorji lepotnega tekmovanja, ki je razdeljeno na tri predizbore (prvi je bil včeraj v kranjskem Planetu Tuš, sledita še v celjskem in mariborskem), polfinalni zbor (2. junija v Kopru) in seveda finalni dogodek. Slednji bo 13. junija v ljubljanskem klubu Cirkus, ko bo znano, katera dva kandidata bosta nosila lenti Mistra Slovenije 2012.

Kot so še sporočili organizatorji, je izbrana komisija na prvem castingu v prostorih Plesne zvezde izbrala 21 kandidatov. Ti so razdeljeni v tri skupine in vsaka skupina sedmih tekmovalcev se bo predstavila na enem predizboru. V polfinale se uvrsti po pet kandidatov iz vsakega predizbora (štiri lepotce izbere strokovna komisija, enega pa občinstvo preko glasovanja na facebook strani misterslovenia.com). V finale se bo uvrstilo deset kandidatov (devet po izboru strokovne komisije, enega pa preko glasovanja na facebook strani). Ob koncu zmagata dva tekmovalca, ki prejmeta naziva: Mister Slovenije 2012 za mistra international in mister Slovenije 2012 za mistra universe.

Med letošnjimi kandidati bosta barve Dolenjske, Bele krajine in Posavja zastopala dva predstavnika iz Novega mesta, Marko Šobot in Matjaž Kumelj. Prvi se bo predstavil na celjskem predizboru, ki bo prihodnjo soboto, drugi pa na mariborskem v petek, 18. maja.

M. M.

Galerija

Marko Šobot
Marko... še v črnobeli različici
Matjaž Kumelj
Matjaž... še v črnobeli varianti

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (1)

6.5.2012Oceni cvicek 

wane be bad boy se prijavil na izbor za misterja.... res je pogumen :)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava