VIDEO: Zlajo in Sabrina Mendez snemala spot z Gracarjem

29.2.2012 | 12:00

VIDEO: Zlajo in Sabrina Mendez snemala spot z Gracarjem

Novomeščan Uroš Gracar se je ponovno odpravil na Primorsko, natančneje v Strunjan, kjer je posnel videospot za znanega postonjskega raperja Zlajota za komad “O tebi često sanjam“, ki ima na youtubu že 85.000 ogledov. Uroš je k sodelovanju povabil tudi Sabrino Mendez (Huskič), fotomodel, ki krasi kar nekaj jambo plakatov na različnih koncih Slovenije za Supernovo, sodelovala je pa tudi že na nekaj slikanjih in v reklami za Spar. Vreme za snemanje je bilo čudovito, tako bo v videospotu prisotno veliko svetlih kadrov, snemanje je najprej potekalo na sečoveljskih solinah, nato pa na hribu Beli križ nad Strunjanom, konec videospota pa je bil posnet v Kopru.

“Izredno sem vesel, da snemam za čedalje širši krog glasbenih izvajalcev, tokrat sem že posnel dva videospota na Primorskem (tudi za raperja Vauksa iz Kopra), enega pa še snemam. Snemanje je bilo fantastično, saj je Zlajo in njegova družba sproščena in nezahtevna, hkrati pa mi popolnoma zaupajo. Najbolj mi je pa všeč, da je tako preprosta, energična, profesionalna, lahko bi rekli unikat Sabrina, tako je bilo delo še boljše in hitreje opravljeno,“ je povedal Gracar.

Naj omenimo še to, da bo Uroš sredi marca odšel posnet videospot prvič v tujino, v Bosno in Hercegovino, v mesto Sarajevo, za pevca Dina Hodžiča.

U. G.

Galerija

IMG_8540[1]
IMG_8559
IMG_8560
IMG_8562
IMG_8563
IMG_8597[1]
IMG_8604
IMG_8621
IMG_8625

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (2)

11.3.2012Oceni beiib 

Gracar a si ti sam pišeš članke glede na to, da je podpis U. G. hahahah ma ni 2x za rečt da res ane...samovšečnež en

11.3.2012Oceni Janez 

ma jebemti a že spet brišeš komentarje...nazadnje kar sm jih tuki vidu jih je blo vsaj 10 in to vsi negativni. nobeden se ne zna več s kritiko soočat

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava