Najmlajši Krkini nogometaši v BiH

23.1.2012 | 08:00

Najmlajši Krkini nogometaši v BiH
Najmlajši Krkini nogometaši v BiH

Nogometaši NK Krka selekcij U-9 in U-10 pod vodstvom trenerjev Maria Bratkoviča in Željka Hvaleca so se med 12.1.2012 in 15.1.2012 udeležili velikega mednarodnega turnirja "Junior Šampion cup 2012", na katerem je v kategorijah U-9-, U-10 in U-12 sodelovalo preko 100 ekip.

Nogometaši so se skupaj s starši zbrali že pred sedmo uro zjutraj na stadionu Portoval. Pred njimi je bila dolga, večurna pot v Bosno. Namestitev igralcev s trenerji je bila v hotelu Hollywood, medtem ko so starši bivali ločeno od njih.

Igralci so takoj na začetku spoznali tudi pravila obnašanja, saj je bilo dogovorjeno, da po zgodnjem vstajanju sledi pospravljanje sob, nato pa še ocenjevanje le-teh. Sledi zajtrk in odhod na turnir.

Tekmovanje

Naši fantje so se v tekmovalnem delu odrezali v skladu s pričakovanji, saj je bil to za večino prvi večji turnir. Nogometaši U-10 so obtičali že v predtekmovanju potem, ko so doživeli tri poraze. Selekcija U-9 pa se je prebila naprej iz predtekmovalne skupine, nato pa v izločilnih bojih doživela poraz, ter s tem zasedla 5. do 8. mesto v skupni razvrstitvi.

Zaključek

V nedeljo je sledil odhod proti domu. Pot nazaj je trajala dalj časa, saj je bila ob prečkanju državnih meja velika gneča. Kljub vsemu je bilo zadovoljstvo vseh udeležencev veliko, saj je bil za večino to prvi obisk olimpijskega mesta Sarajeva in sploh tudi območja nekoč nam skupne domovine. Verjamemo, da so otroci doživeli nepozabne trenutke, na tekmah pa pridobili prepotrebne izkušnje. Tudi v prihodnosti se bo klub udeleževal turnirjev, tako na domačih kot na tujih tleh.

Vsem nogometašem še enkrat čestitke, posebna pohvala pa gre staršem, najboljšim navijačem.

Nogometni klub Krka

Galerija

slika1
slika2
slika3
slika4
slika5
slika6
slika7
slika8

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava