In kmetijo dobi …. Matej!

11.12.2011 | 22:15

Matej Drečnik (Foto: PopTV)

Matej Drečnik (Foto: PopTV)

Resničnostni šov Kmetija išče lastnika je končan, s tem pa tudi ugibanja, kdo je zmagovalec - zmagal je Matej Drečnik iz Cerkelj ob Krki, ki je tako postal ponosni lastnik kmetije, velike 12 hektarjev, na kateri so povsem obnovljena hiša, urejeno gospodarsko poslopje, njiva, travniki, topler ... Zmagovalec bo dobil tudi 6.300 evrov, denar torej, ki so ga tekmovalci zaslužili z opravljenimi nalogami, in komplet orodja.

Deset tednov je skupina izbrancev bivala na idilični domačiji nad Sevnico in spremljanje dogajanja na kmetiji preko televizijskih ekranov je dodobra razburkalo in razdelilo Slovenijo. Medtem ko je mnoge resničnostni šov prikoval pred televizijo, so drugi v Kmetiji videli enega najbolj nepomembnih dogajanj.

A kljub vsemu; videli smo mnogo stkanih prijateljstev, fovšije, opravljivosti in spletk, pa tudi razprav, ali je bolj pošteno, da izpade ta ali oni tekmovalec.

Tudi o obeh finalistih, Vlasti in Mateju, je bilo veliko povedanega. Medtem ko nekateri v Vlasti, ki je prisegala na počitek na kmetiji, ne vidijo pravega gospodarja zemlje, ki jo podarja Pop TV, tudi zato ne, ker že ima svojo zemljo, ki jo daje v najem, pa so se tudi okoli Mateja kresala mnenja, ali je pošteno, da se je potem, ko je že izpadel iz šova, ponovno vrnil med tekmovalce. A izbrali so ga prav tekmovalci, Matej pa je ostal priljubljen tudi po vrnitvi z dnine, ko si je s prisluženimi 30 cekini kupil imuniteto. To se je izkazalo tudi ob zadnjem glasovanju že izpadlih tekmovalcev, ki so z veliko večino izbrali prav Mateja, da se uvrsti neposredno v finale. Prepričala jih je njegova neposrednost in iskrenost ter pripravljenost za delo.

Matej je torej zmagovalec, osvojil je kmetijo, za katero pravi, da jo bo spremenil v kmečki turizem, prostor pa bodo našle tudi živali, kot so krave, ovce, pujsi. Kot je povedal, naj bi se na kmetijo vsaj na začetku z njim preselil tudi kateri od bratov, saj bo dela veliko, slej ko prej pa si bo ustvaril tudi družino.

T. J. G.

starejši najprej | novejši najprej

Komentarji (25)

11.12.2011Oceni STANE ŽIČKAR 

Matej, veliko sreče na kmetiji in pokaži da si jo vreden. ISKRENE ČESTITKE

11.12.2011Oceni Franci 

Matej, iskrene čestitke.

12.12.2011Oceni Posavka 

Matej, iskrene čestitke! Edini pošten razplet finala. Sedaj pa zavihaj rokave in kot pravi Stane - pokaži, da si je vreden!

12.12.2011Oceni lili 

Matej privoščim ti še bolj pa bi jo privoščila DARKOTU !!!!

12.12.2011Oceni jpunge1 

Čestitam Mateju. V vsem šovu pa sta največ zdrah delali Esada (ki sploh ne diši po Sloveniji) in Vlasta

12.12.2011Oceni maja 

Jaz pa ne da mu ne prvoščim, vendar zame ni zmagovalec, saj je že pošteno moral zapustiti kmetijo.Sem pa sigurno vesela, da je ni dobila Vlasta. Esada je pa itak sramota za človeštvo. Sem pa navijala za Darkota ali Valerijo. No Mateju pa vseeno želim srečno upravljanje s kmetijo.

12.12.2011Oceni maja 

Jaz pa ne da mu ne prvoščim, vendar zame ni zmagovalec, saj je že pošteno moral zapustiti kmetijo.Sem pa sigurno vesela, da je ni dobila Vlasta. Esada je pa itak sramota za človeštvo. Sem pa navijala za Darkota ali Valerijo. No Mateju pa vseeno želim srečno upravljanje s kmetijo.

12.12.2011Oceni joco 

Ta oddaja POP TV je en navadna zdraharija, kjer ljudje bulijo v te posnetke, v te komentarje kot nori. Le nekaj posameznikov je bilo vrednih in normalnih, ki so nastopali, ostali so podžigalci scen. Zmagovalec ni opravičen, je pa boljši od Vlaste vsekakor.

12.12.2011Oceni riba 

polnoma se strinjam z majo

12.12.2011Oceni krajan 

Bravo Matej vso srečo se oglasim kdaj,važn je to da ni Vlasta dobila nagrade juhuhuhu

začetnapredhodna Stran: 1/3naslednjazadnja

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava